Snelle ratatouille met pangafilet
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 pakje tomato fritto (gekruide tomatensaus)
- 400 g panklare ratatouillegroenten
- 1 eetlepel Provençaalse kruiden
- 600 g pangafilet (diepvries), in stukjes van 3 cm
- 100 ml droge witte wijn
Bereiden
Schenk de tomato fritto in een pan, voeg de groenten en kruiden toe en leg er de pangafilet op. Doe het deksel op de pan en breng de saus aan de kook.
Zet het vuur lager en laat het geheel 5 minuten stoven. Voeg 2 minuten voor het einde van kooktijd de wijn toe. Breng op smaak met zout en peper.
Lekker met stokbrood met gezouten boter.
Kookboek
Het recept 'Snelle ratatouille met pangafilet' is afkomstig uit het kookboek...
Kook ook - Groente
Martine Steenstra
Groente is gezond, dat weet iedereen. Maar steeds meer mensen ontdekken dat groente ook vooral lekker is. Begin de dag met roerei met tomaat en spinazie... lees verder
© Kosmos Uitgevers