Sperziebonen met citroen en munt

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,7
  • Bijgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 500 g panklare sperziebonen
  • 3 eetlepels olijfolie
  • sap van ½ citroen
  • 1 teentje knoflook, zeer fijngehakt
  • 1 eetlepel fijngesneden munt

Bereiden

Kook de sperziebonen in ruim water met zout in 6-8 minuten beetgaar.

Meng de olie met het citroensap, de knoflook en de munt.

Giet de sperziebonen af, schenk er de dressing over en serveer ze direct.

Kookboek

Het recept 'Sperziebonen met citroen en munt' is afkomstig uit het kookboek...

Kook ook - Italië

diverse auteurs

Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de Italiaanse keuken, is verkocht: je kunt niet meer zonder. Verse pasta's, rijke sauzen, soepen met de eerlijke smaak... lees verder

© Inmerc

Waardeer dit recept (16 stemmen)

Sperziebonen recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!