Spitskool met karwijzaad

  • 6 personen
  • 15 min
  • waardering 7,1
  • Bijgerecht
  • Frans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 40 g boter
  • 800 g spitskool, in repen
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 theelepel karwijzaadjes
  • rode peper

Bereiden

Smelt de boter in een ruime hapjespan. Voeg de spitskool toe en laat de groente al omscheppend iets slinken.

Voeg de knoflook en karwijzaad, wat zout en naar smaak gemalen rode peper toe en stoof de groente ca. 10 minuten op een heel zacht pitje gaar.

Bron

Het recept 'Spitskool met karwijzaad' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Michelle Lee Photography | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Spitskool recept tips

Reacties op dit recept

  • NataschaLekker!

    reageren

  • NellekeSimpel maar heerlijk. Het is voor mij een veelvuldig gemaakt recept.

    reageren