Gebakken tomaten met Parmezaanse kaas
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 6 middelgrote tomaten (600 g), gehalveerd
- 2 teentjes knoflook, in dunne plakjes
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel gedroogde majoraan
- 2 volle eetlepels Parmezaanse kaas (20 g), grof geraspt
- 4 plakken boerenbrood
Bereiden
Meng de tomaten en de plakjes knoflook met 1 eetlepel olie. Breng op smaak met zout, peper en majoraan.
Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak de tomaten 5 minuten hierin.
Bestrooi met Parmezaanse kaas en serveer met het boerenbrood.
Kookboek
Het recept 'Gebakken tomaten met Parmezaanse kaas' is afkomstig uit het kookboek...
Koken op de golven
Claudia Seifert
'Koken op de golven' laat zien hoe je aan boord de smakelijkste gerechten kunt bereiden. Weinig kookboeken combineren de specifieke behoeften en... lees verder
© Uitgeverij Becht