Kippenbouten met dragon
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
350 kcal
29 g eiwit
29 g vet
1 g koolhydraten
Ingrediënten
- 4 kippenbouten
- 2 theelepels Dijon mosterd
- 50 g boter
- 15 g dragon
- sap van ½ citroen
- 200 ml kippenbouillon
Bereiden
Wrijf de kippenbouten in met zout, peper en mosterd en bak ze in een braadpan in de hete boter rondom bruin.
Pluk de dragonblaadjes van de steeltjes en voeg ze met het citroensap en de bouillon aan de kippenbouten toe.
Smoor de kippenbouten met het deksel schuin op de pan in ca. 40-50 minuten heel zachtjes gaar. Lekker met rijst en sperziebonen of een frisse groene salade.
Het recept 'Kippenbouten met dragon' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Aneta_Gu | Shutterstock.com