Sticky chili chicken wings
12 stuks
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 12 kippenvleugels
- 4 eetlepels kokosolie
- yucateco black label hot sauce (alternatief: tabasco chipotle)
- mole poblano saus
Bereiden
Fruit 12 kippenvleugels (in drie porties) gaar en krokant in de kokosolie.
Verwijder overtollige kokosolie en vleugeltipjes, blus met druppels yucateco black label hot sauce.
Voeg enkele eetlepels mole poblano saus toe, zoveel als nodig om de vleugels helemaal te coaten.
Kookboek
Het recept 'Sticky chili chicken wings' is afkomstig uit het kookboek...
Kip op het menu
Luc Hoornaert en Kris Vlegels
Luc Hoornaert neemt je mee op een reis rond de wereld in 60 kipgerechten: hoe maken topchefs kip klaar, wat zijn de klassieke kipgerechten en welke
... lees verder © Uitgeverij Lannoo