Hazelnootbroodjes met geitenkaas
12 stuks
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 100 g hazelnoten
- ½ pak witbrood mix
- 1 eetlepel tijmblaadjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 200 g verse geitenkaas
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Hak de hazelnoten in de keukenmachine fijn. Voeg het broodmix met de tijm, zout en peper naar smaak, de olijfolie en ca. 150 ml warm water toe. Meng alles tot een elastisch deeg.
Vet een muffinvorm met holletjes van ca. 5 cm in. Vorm van het deeg 12 balletjes en druk ze in de holletjes. Bak de broodjes in de oven in ca. 10 minuten goudbruin en gaar. Serveer ze warm, opengesneden en gevuld met geitenkaas.
Extra benodigd
Keukenmachine, muffinvorm
Het recept 'Hazelnootbroodjes met geitenkaas' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: OZMedia | Shutterstock.com