Abrikozen-salami spiesjes
16 stuks
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 50 g gedroogde abrikozen
- 1 theelepel karwijzaadjes
- 4 plakken salami van 1 cm dik, elk in 8 puntjes
Bereiden
Was de abrikozen en kook ze met de karwij en ½ theelepel vers gemalen peper 10 minuten in 100 ml water. Laat ze in het kookvocht afkoelen.
Halveer de abrikozen. Steek aan elke prikker een puntje salami, een halve abrikoos en een puntje salami.
Extra benodigd
Satéprikkers (16 stuks)
Het recept 'Abrikozen-salami spiesjes' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Olha Afanasieva | Shutterstock.com
Hapjes tips
Reacties op dit recept
- be Ik vond het een beetje saai hapje maar heb het opgewaardeerd met smeerbare notenkaas. Heerlijk! Groet van Berber