Driehoekjes met kwarteleitjes en serranoham
24 stuks
bereiden
bereiden
Bevat per portie
88 kcal
4 g eiwit
5 g vet
15 g koolhydraten
Ingrediënten
- 6 sneetjes bruin casinobrood
- 12 kwarteleitjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 12 plakjes Serranoham
- 4 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels rode pesto
- 30 g rucola
Bereiden
Rooster de sneetjes brood. Kook de kwarteleitjes in ca. 3 minuten hard, laat ze schrikken en pel ze. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de plakjes Serranoham krokant. Laat ze op keukenpapier uitlekken en knip elk plakje in 4 repen. Roer de mayonaise en pesto door elkaar.
Snijd de sneetjes brood diagonaal in vier driehoekjes en bestrijk ze met de pestomayonaise. Verdeel de rucola erover en leg hierop een half kwarteleitje en 2 reepjes ham. Leg de driehoekjes op een platte schaal.
Extra benodigd
Broodrooster
Het recept 'Driehoekjes met kwarteleitjes en serranoham' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood