Havermoutreep met amandelen
10 repen
bereiden
wachten
bereiden
wachten
Ingrediënten
- 120 g havermout
- 75 g amandelen, met velletje, fijngehakt
- 250 g Asphikan dadels, zonder pit, in stukjes
- 70 g wortel, geraspt
- 20 g blauwe rozijnen
- 1 eetlepel appelstroop
- 2 eetlepels kokosolie
Bereiden
Meng alle ingrediënten, behalve de kokosolie, in een grote kom.
Smelt de kokosolie en voeg deze toe aan de andere ingrediënten. Meng het tot een smeuïg geheel.
Leg het deeg op een vel bakpapier. Leg er een tweede vel bakpapier bovenop. Rol met de deegroller uit tot een egale plak van ongeveer 2 cm dik.
Laat het deeg 30 minuten in de koelkast opstijven en snijd daarna repen van ongeveer 3 cm dik uit het deeg. Genieten maar!
Extra benodigd
Bakpapier, deegroller
Kookboek
Het recept 'Havermoutreep met amandelen' is afkomstig uit het kookboek...
Havermoutje
Pascalle Bonnier & Mathijs Kok
Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee? In 70 recepten tonen... lees verder
© Uitgeverij Carrera