Op houtvuur geroosterde marshmallows

20 stuks
bereiden

waardering 7,6obv 7 waarderingen

Ingrediënten

  • 20 marshmallows in allerlei kleuren
  • chocoladehagelslag
  • geraspte kokos
  • voor de chocoladesaus
  • 100 g pure chocolade
  • 100 ml vloeibare room
  • 1 theelepel gemberpoeder (naar smaak)

Bereiden

Maak de chocoladesaus. Laat de chocolade langzaam au bain-marie smelten. Roer de room en de gember erdoor als de chocolade gesmolten is.

Rijg elke marshmallow aan een prikker en rooster of 'pof' hem boven een openhaard, barbecue of kampvuur. Doop hem in de chocoladesaus of rol hem door de hagelslag of het geraspte kokos.

Kookboek

Het recept 'Op houtvuur geroosterde marshmallows' is afkomstig uit het kookboek...

Spiesjes

Maak van elk hapje een feest door het te serveren op een vrolijk stokje! Dit boek staat vol kleine lekkernijen voor elke gelegenheid: vijgen en noten met blauwe... lees verder

© Inmerc

Marshmallows tips