Broodje camembert uit de oven
- 4 personen
- 25 min
- waardering 7,7
- Hapje
- Frans
- Vlees
Ingrediënten
- 2 uien, gesnipperd
- 2 appels, geschild, klokhuis verwijderd, in kleine blokjes
- olie of boter, om te bakken
- 100 g spekjes
- 4 sneetjes Frans landbrood (pain de campagne)
- ½ camembert, in plakken
Bereiden
Fruit de uien en de blokjes appel op laag vuur in een klein beetje olie of boter.
Voeg na 5 minuten de spekjes toe. Bak ze 5 minuten en roer regelmatig.
Verdeel dit mengsel gelijkmatig over de sneetjes brood en dek af met plakken camembert.
Bak de sneetjes 10 minuten in een voorverwarmde oven op 210 °C.
Serveer warm of lauw.
Kookboek
Het recept 'Broodje camembert uit de oven' is afkomstig uit het kookboek...
Stokbrood
Guillaume Marinette
Met de recepten in dit boek zet je in no time de heerlijkste hapjes met (stok)brood op tafel. Heel geschikt voor een lunch, of als hapje bij de borrel. Alle gerechtjes zijn bovendien eenvoudig te bereiden en ideaal om te delen. Wat dacht je bijvoorbeeld van... lees verder
© Uitgeverij Becht