Broodje camembert uit de oven

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7,7
  • Hapje
  • Frans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 appels, geschild, klokhuis verwijderd, in kleine blokjes
  • olie of boter, om te bakken
  • 100 g spekjes
  • 4 sneetjes Frans landbrood (pain de campagne)
  • ½ camembert, in plakken

Bereiden

Fruit de uien en de blokjes appel op laag vuur in een klein beetje olie of boter.

Voeg na 5 minuten de spekjes toe. Bak ze 5 minuten en roer regelmatig.

Verdeel dit mengsel gelijkmatig over de sneetjes brood en dek af met plakken camembert.

Bak de sneetjes 10 minuten in een voorverwarmde oven op 210 °C.

Serveer warm of lauw.

Kookboek

Het recept 'Broodje camembert uit de oven' is afkomstig uit het kookboek...

Stokbrood

Guillaume Marinette

Met de recepten in dit boek zet je in no time de heerlijkste hapjes met (stok)brood op tafel. Heel geschikt voor een lunch, of als hapje bij de borrel. Alle gerechtjes zijn bovendien eenvoudig te bereiden en ideaal om te delen. Wat dacht je bijvoorbeeld van... lees verder

© Uitgeverij Becht

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!