Uiensoep met kaastoast
- 6 personen
- 25 min
- waardering 7
- Voorgerecht
- Frans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 1 pakje Honig Uiensoep
- gesmoorde uienreepjes
- geraspte kaas
- 1 stokbrood, in plakken
Bereiden
Verwarm de oven voor op 160 °C.
Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1½ liter koud water.
Breng het geheel al roerend met een garde aan de kook en voeg de uienreepjes toe. Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat de soep, onder af en toe roeren, 15 minuten zachtjes doorkoken.
Strooi de geraspte kaas over de plakken stokbrood. Bak het stokbroodje met kaas in 5 minuten goudbruin in de oven.
Verdeel de kaastoast over de soep.
Bron
Het recept 'Uiensoep met kaastoast' wordt je aangeboden door Honig