Farfalle met kip, spekreepjes en cashewnoten
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 300 g kipfilet, in stukjes
- olijfolie
- 250 g spekreepjes
- 1 ui, gesnipperd
- 350 g farfalle
- 1 eetlepel groene pesto
- 100 g cashewnoten
- 1 bakje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
Bereiden
Bestrooi de stukjes kipfilet met peper en zout en bak ze in wat olijfolie op een hoog vuur gaar. Voeg daarna de spekreepjes toe en bak deze krokant. Fruit vervolgens de ui mee gedurende 2 minuten.
Kook intussen de pasta 'al dente'. Giet de pasta af en voeg de pesto toe.
Voeg de cashewnoten en Boursin Cuisine toe aan het kipfiletmengsel en roer als laatste de pasta met pesto erdoor.
Het recept 'Farfalle met kip, spekreepjes en cashewnoten' wordt je aangeboden door Boursin
Farfalle tips
Reacties op dit recept
- Inge Ook lekker met broccoliroosjes en stukjes champignons.