Fusilli recepten
-
tip Fusilli met gerookte zalm, citroen en rucola
Vis, 15 min 8,1
-
tip Fusilli met spinazie en spekjes
Vlees, 20 min 8,2
-
Fusilli alla napolitana
Vlees, 30 min 7,4
-
Fusilli met artisjokken
Vegetarisch, 45 min 8,0
-
Fusilli met lentegroenten
Vegetarisch, 25 min 7,6
-
Fusilli met pesto, aardappelen en sperziebonen
Vegetarisch, 30 min 7,9
-
Fusilli met snijbonen en tomaat
Vegetarisch, 20 min 7,6
-
Fusilli met trostomaatjes en olijven
Vegetarisch, 20 min 7,5
-
Fusilli met zeepaling
Vis, 60 min 7,6
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Fusilli recept
Bereid 150 g fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta in een vergiet uitlekken. Smelt 30 g boter en roer 2 gesnipperde bosuitjes erdoor. Laat ze 1 minuut zachtjes fruiten. Pers ½ teentje knoflook erboven uit en schep 150 g in plakjes gesneden champignons erdoor. Leg het deksel op de pan en laat alles 7-8 minuten zachtjes smoren. Verkruimel dan 100 g verse roomkaas erboven en voeg 150 ml heet water toe. Breng alles onder voortdurend roeren tot aan het kookpunt. Schep 200 g in reepjes gesneden pastrami erdoor en breng op smaak met zout en peper. Let erop dat de saus niet gaat koken. Verdeel de fusilli over twee voorverwarmde borden en schep de saus erop. Garneer met 2 ontvelde en in blokjes gesneden tomaten.
[ Beeld: Sea Wave | Shutterstock.com ]