Reginette met langoustines, doperwten en tomaat
bereiden
Ingrediënten
- 100 g doperwten
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 sjalotje, heel fijngehakt
- 16 kleine langoustines, gepeld en zonder darm
- 350 g reginette
- 2 tomaten, ontveld en in blokjes
Bereiden
Kook de erwten in kokend water met wat zout gaar en giet ze af.
Verhit de olie intussen in een pan en fruit de sjalot 3 minuten op niet te hoog vuur; roer af en toe. Doe er de langoustines, zout en witte peper bij, zet het vuur laag en laat alles 6-7 minuten pruttelen.
Kook de reginette in veel kokend water met zout beetgaar. Laat ze uitlekken, doe ze bij de langoustines, voeg de erwten toe en roer.
Laat de tomaten 2 minuten meepruttelen en schud aan de pan. Schep het gerecht op een warme schaal en dien het direct op.
Kookboek
Het recept 'Reginette met langoustines, doperwten en tomaat' is afkomstig uit het kookboek...
De Zilveren Lepel Pasta - paperback
diverse auteurs
Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle
... lees verder © Unieboek