Penne met kip, spinazie en champignons
- 4 personen
- 25 min
- waardering 8,2
- Hoofdgerecht
- Italiaans
- Gevogelte
Ingrediënten
- 400 g penne rigate
- olijfolie
- 3 kipfilets, in blokjes
- 1 bakje kastanjechampignons, in vieren
- ¾ pak bladspinazie (diepvries), ontdooid en uitgelekt
- 1 pakje Boursin Roomkaas Knoflook & Kruiden
- 5 zongedroogde tomaatjes, in dunne reepjes
- 50 g pijnboompitten
Bereiden
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de blokjes kip bruin. Voeg vervolgens de champignons toe en roerbak enkele minuten.
Doe de spinazie erbij samen met de roomkaas en schep het geheel zachtjes om.
Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog enkele minuten goed door.
Schep de pasta in een diep bord en schep de saus erover.
Bron
Het recept 'Penne met kip, spinazie en champignons' wordt je aangeboden door Boursin