Ravioli met gerookte kip en romige spinaziesaus
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 sjalotjes, fijngehakt
- 250 g deelblokjes grof gehakte spinazie (diepvries)
- 100 ml room
- 500 g verse rode ravioli met kaasvulling (Ravioli rosso con formaggio)
- 150 g gerookte kip, in reepjes
Bereiden
Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de sjalotjes ca. 2 minuten. Voeg de spinazie en de room toe en verwarm al roerend tot een dikke saus. Breng op smaak met zout en peper.
Kook intussen de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de pasta uitlekken in een vergiet.
Schep de saus door de pasta. Verdeel de pasta over vier borden en verdeel de kip erover. Lekker met tomatensalade.
Kookboek
Het recept 'Ravioli met gerookte kip en romige spinaziesaus' is afkomstig uit het kookboek...
Kook ook - Pasta & pizza
diverse auteurs
Bijna iedereen vindt een lekkere pasta of pizza onweerstaanbaar. 'Kook ook - Pasta & Pizza' bevat 50 superrecepten om eindeloos mee te variëren. Van helemaal zelf... lees verder
© Inmerc