Ravioli met kip, courgette, salie en pijnboompitten
bereiden
Ingrediënten
- 150 g kant-en-klare verse ravioli met kipvulling
- 1 eetlepel boter
- 1 plak bacon, in de breedte in dunne reepjes
- 1 eetlepel pijnboompitten
- 6 blaadjes salie, gescheurd
- 1 courgette, geschild en fijngesneden
- 1 eetlepel citroensap
- 1 handjevol spinazieblaadjes
- geraspte Parmezaanse kaas, voor erbij
Bereiden
Breng een pan met gezouten water aan de kook. Voeg de ravioli toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet hem af en zet apart.
Smelt ondertussen de boter in een kleine koekenpan op matig vuur. Bak de bacon, pijnboompitten en salie 2 minuten, of tot de bacon krokant is. Voeg de courgette en het citroensap toe. Bak alles, af en toe schuddend, tot het vocht verdampt is.
Voeg de ravioli en spinazie toe. Meng alles goed. Breng op smaak met zeezout en versgemalen zwarte peper. Bestrooi met Parmezaanse kaas. Serveer direct.
Kookboek
Het recept 'Ravioli met kip, courgette, salie en pijnboompitten' is afkomstig uit het kookboek...
Single koken
diverse auteurs
Dit boek bevat heerlijke maaltijden voor één persoon. Aan bod komen goede ideeën voor tussendoortjes en lichte maaltijden, maar ook aan complete maaltijden en... lees verder
© De LantaarnRavioli tips
Reacties op dit recept
- Sarah Heerlijk en gemakkelijk!