Witte en wilde rijst met wortel en komijn

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7,6
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 360 kcal
  • 7 g eiwit
  • 10 g vet
  • 59 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 300 g witte en wilde rijst
  • 4 eetlepels olie
  • 8 bospeentjes, grof geraspt
  • 2 theelepels djinten
  • 1 eetlepel karwijzaadjes

Bereiden

Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing.

Verhit de olie in een hapjespan en bak de wortel met de djinten al omscheppend ca. 2 minuten.

Schep de karwijzaadjes en de rijst erdoor en laat het geheel in ca. 3 minuten door en door heet worden.

Bron

Het recept 'Witte en wilde rijst met wortel en komijn' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Chamille White | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Meer rijst recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!