Aspergesalade met kip en frambozendressing
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 500 g groene asperges, beetgaar, in schuine stukken
- 100 g rucola, grof gesneden
- 400 g gerookte kipfilet, in dunne reepjes
- voor de dressing
- 25 frambozen
- 1 eetlepel groentebouillon
- 1 theelepel frambozenazijn
- 1 theelepel honing
- 4 eetlepels crème fraîche
Bereiden
Meng de ingrediënten voor de dressing met een staafmixer door elkaar.
Schep de asperges door de rucola en verdeel dit over vier borden. Leg er de kipreepjes op. Schep er de dressing omheen.
Extra benodigd
Staafmixer
Kookboek
Het recept 'Aspergesalade met kip en frambozendressing' is afkomstig uit het kookboek...
Salades!
Thea Spierings
In 'Salades!' vind je maar liefst 80 frisse en toegankelijke recepten; van de traditionele klassiekers tot nieuwe wereldse smaken. Salades zijn er voor elke... lees verder
© Caplan Books