Avocadosalade met zeevruchten

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,5
  • Voorgerecht
  • Overige keukens
  • Vis

Ingrediënten

  • 50 g geroosterde paprika (pot), in dunne reepjes
  • 200 g zeevruchten (inktvis, garnalen, vongole)
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 avocado's, in blokjes van 1 cm
  • 4 eetlepels aioli, voor erbij
  • ¼ bosje koriander, fijngesneden

Bereiden

Meng de reepjes paprika, de zeevruchten en olijfolie door de blokjes avocado en breng de salade op smaak met zout en peper.

Serveer de aioli er apart bij. Garneer met de koriander.

Kookboek

Het recept 'Avocadosalade met zeevruchten' is afkomstig uit het kookboek...

Salades

diverse auteurs

'Salades' heeft als uitgangspunt om zowel klassiekers zoals de Caesarsalade en Salade Niçoise op te nemen, als verrassend nieuwe recepten. Een salade is... lees verder

© De Lantaarn

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Avocadosalade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!