Avocadosalade met zeevruchten
- 4 personen
- 10 min
- waardering 7,5
- Voorgerecht
- Overige keukens
- Vis
Ingrediënten
- 50 g geroosterde paprika (pot), in dunne reepjes
- 200 g zeevruchten (inktvis, garnalen, vongole)
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 avocado's, in blokjes van 1 cm
- 4 eetlepels aioli, voor erbij
- ¼ bosje koriander, fijngesneden
Bereiden
Meng de reepjes paprika, de zeevruchten en olijfolie door de blokjes avocado en breng de salade op smaak met zout en peper.
Serveer de aioli er apart bij. Garneer met de koriander.
Kookboek
Het recept 'Avocadosalade met zeevruchten' is afkomstig uit het kookboek...
Salades
diverse auteurs
'Salades' heeft als uitgangspunt om zowel klassiekers zoals de Caesarsalade en Salade Niçoise op te nemen, als verrassend nieuwe recepten. Een salade is... lees verder
© De Lantaarn