Krabsalade met mango en radijs
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 200 g krabvlees, in stukjes
- 1 kropsla
- 10 radijsjes, in vieren
- 2 lichtgroene stengels bleekselderij, in stukjes
- 1 rijpe maar nog stevige mango, in dunne reepjes
- enkele takjes koriander, fijngeknipt
- 1 stukje (ca. 3 cm) verse gemberwortel, in dunne plakjes
- voor de vinaigrette
- 1 eetlepel ciderazijn
- 1 eetlepel crème fraîche
- 2 eetlepels olijfolie
Bereiden
Klop de azijn, crème fraîche, olie en zout en peper tot een vinaigrette. Meng deze door het krabvlees.
Meng vlak voor het serveren de sla, radijsjes, selderij en mango.
Schik het krabmengsel midden op de sla en bestrooi het geheel met de koriander en de plakjes gember.
Kookboek
Het recept 'Krabsalade met mango en radijs' is afkomstig uit het kookboek...
Salades en dressings
diverse auteurs
Als licht voorgerecht, voedzaam hoofdgerecht of bijgerecht: salades zijn er voor elke gelegenheid en elke smaak. 'Salades en dressings' biedt recepten voor
... lees verder © Uitgeverij Terra