Linzensalade met wilde rucola
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- handvol wilde rucola
- 250 g linzen
- kleine smaakvolle tomaten
- balsamicoazijn
- olijfolie
- 5 blaadjes basilicum
Bereiden
Was de linzen goed en kook ze in ca. 20 minuten gaar. Spoel ze af met koud water, laat ze uitlekken en doe ze in een kom.
Snijd de tomaten en de rucola. Voeg de tomaten en de rucola aan de linzen toe. Overgiet met balsamicoazijn en olijfolie. Doe de basilicumblaadjes erbij en voeg zout toe naar smaak.
Kookboek
Het recept 'Linzensalade met wilde rucola' is afkomstig uit het kookboek...
Wildplukken
Leoniek Bontje & Yvet Noordermeer
Leer de meest voorkomende eetbare wilde planten te herkennen en te gebruiken met 'Wildplukken' in de hand. Leoniek Bontje en Yvet Noordermeer nemen je in dit boek mee op plukdagen door het hele jaar. Met de oogst van een plukdag bereid je
... lees verder © Uitgeverij Terra