Pastasalade met tonijn en pesto
- 4 personen
- 20 min
- waardering 8,2
- Lunchgerecht
- Italiaans
- Vis
Ingrediënten
- 400 g penne
- 1 rode ui, in halve ringen
- 2 teentjes knoflook, kleingesneden
- 4 tomaten, zonder zaadjes en in reepjes
- klein handje rucola
- 2 eetlepels zwarte olijven, zonder pit, gehalveerd
- 2 blikjes John West tonijn in olijfolie (à 160 g)
- 2 eetlepels pesto
- 1 eetlepel pijnboompitten, geroosterd in een droge koekenpan
- klein handje waterkers
Bereiden
Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng alle ingrediënten behalve de waterkers door de pasta en bestrooi met pijnboompitten. Warm het geheel even goed door.
Garneer de pastasalade met de waterkers.
Kookboek
Het recept 'Pastasalade met tonijn en pesto' is afkomstig uit het kookboek...
Tonijn
Thea Spierings
Tonijn is een heerlijke, gezonde en veelzijdige vis. Dit boekje nodigt je in 40 smakelijke recepten uit om er eens iets heel anders mee te doen! Zowel verse tonijn als... lees verder
© Caplan Books