Papaja gevuld met wilde rijstsalade

  • 4 personen
  • 30 min
  • waardering 7,5
  • Voorgerecht
  • Oosters
  • Vlees

bevat per portie

  • 225 kcal
  • 8 g eiwit
  • 11 g vet
  • 24 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 100 g witte en wilde rijst
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 1 limoen, uitgeperst
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 100 g rauwe ham, in reepjes
  • 2 kleine papaja's, gehalveerd

Bereiden

Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing.

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.

Klop in een kom het limoensap met de olie tot een dressing en schep de warme rijst erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat de rijst afkoelen.

Schep de hamreepjes met de pijnboompitten door de rijst. Schep de rijst in de papaja's.

Bron

Het recept 'Papaja gevuld met wilde rijstsalade' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Gayvoronskaya Yana | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Rijstsalade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!