Rijstsalade met peer en pecannoten
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 300 g gemengde witte en wilde rijst
- 1 groene paprika, in blokjes
- 2 trostomaten, ontpit en in blokjes
- 2 halve peren (blik op siroop), uitgelekt en in blokjes
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light
- 4 eetlepels pecannoten
- 12 blaadjes witlof
Bereiden
Kook de rijst 12 minuten, giet af en laat afkoelen.
Doe de rijst met de paprika-, tomaten- en peerblokjes in een kom. Maak aan met de mayonaise, Boursin en peper en zout.
Verdeel de salade over vier borden, garneer met de pecannoten en steek 3 blaadjes witlof in iedere salade.
Het recept 'Rijstsalade met peer en pecannoten' wordt je aangeboden door Boursin