Tonijnsalade met aardappelen
12 personen
bereiden
wachten
bereiden
wachten
Ingrediënten
- 400 g nieuwe aardappelen, gekookt en in stukjes
- 200 g tonijn uit blik, uitgelekt
- 3 eieren, gekookt en in vieren
- 1-2 eetlepels kappertjes, fijngehakt
- 10 ansjovisfilets, fijngehakt
- 5 augurkjes, fijngehakt
- 100 g zwarte olijven, zonder pit, fijngehakt
- het sap van 1 citroen
- 4-5 eetlepels olijfolie
Bereiden
Doe alle ingrediënten in een kom en schep ze goed door elkaar. Laat de tonijnsalade minstens 1 uur in de koelkast staan voor u hem opdient.
Kookboek
Het recept 'Tonijnsalade met aardappelen' is afkomstig uit het kookboek...
Antipasti!
Eke Mariën
Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de... lees verder
© Caplan Books