Tonijnsalade met aardappelen

12 personen
bereiden
wachten

waardering 7,8obv 12 waarderingen

Ingrediënten

  • 400 g nieuwe aardappelen, gekookt en in stukjes
  • 200 g tonijn uit blik, uitgelekt
  • 3 eieren, gekookt en in vieren
  • 1-2 eetlepels kappertjes, fijngehakt
  • 10 ansjovisfilets, fijngehakt
  • 5 augurkjes, fijngehakt
  • 100 g zwarte olijven, zonder pit, fijngehakt
  • het sap van 1 citroen
  • 4-5 eetlepels olijfolie

Bereiden

Doe alle ingrediënten in een kom en schep ze goed door elkaar. Laat de tonijnsalade minstens 1 uur in de koelkast staan voor u hem opdient.

Kookboek

Het recept 'Tonijnsalade met aardappelen' is afkomstig uit het kookboek...

Antipasti!

Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de... lees verder

© Caplan Books

Tonijnsalade tips