Witlofsalade met appel
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 14 blaadjes witlof
- 1 groene appel
- 2 stengels bleekselderij
- 4 eetlepels crème fraîche
- 2 eetlepels tuinkers
- 4 eetlepels bieslook, gehakt
- 2 theelepels citroensap
- 2 theelepels notenolie (walnoten- of arganolie)
- 12 mooie blaadjes rood- of witlof, ongeveer even groot
Bereiden
Snijd de witlof, appel en bleekselderij in kleine blokjes (brunoise). Meng met de crème fraîche, de tuinkers en het bieslook. Roer het citroensap en de notenolie erdoor. Schep de witlofsalade in de blaadjes roodlof.
Kookboek
Het recept 'Witlofsalade met appel' is afkomstig uit het kookboek...
De kleine vegetarische keuken
diverse auteurs
De meest smaakvolle vegetarische gerechten uit de eerdere delen van 'De nieuwe keuken' zijn nu gebundeld. Dit handzame dikke boekje staat vol recepten die ieder... lees verder
© Uitgeverij BechtWitlofsalade tips
Reacties op dit recept
- stijntje Een heerlijke salade, ga ik zeker regelmatig maken!