Kruidenboter met knoflook en dragon

200 g boter
bereiden

waardering 7,8obv 4 waarderingen

Ingrediënten

  • 200 g boter
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bosje dragon, fijngeknipt

Bereiden

Laat de boter bij kamertemperatuur zacht worden door hem met een lepel door te roeren. Voeg als de boter romig is het geblancheerde en vervolgens romig geroerde teentje knoflook en wat dragon toe.

Maak een rol van de boter, wikkel hem in vetvrij papier en bewaar hem in de koelkast.

Kookboek

Het recept 'Kruidenboter met knoflook en dragon' is afkomstig uit het kookboek...

Het grote Larousse moestuin receptenboek

Valérie LHomme heeft in 'Het grote Larousse moestuin receptenboek' 40 soorten groente geselecteerd. Laat je verleiden door de heerlijke gerechten met

... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Kruidenboter tips