Pastasaus: alla marinara
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui, kleingesneden
- 1 teentje knoflook, kleingesneden
- 100 ml rode wijn
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 500 g rijpe tomaten, in stukjes
- 4 eetlepels ketchup
- 1 rode peper, fijngehakt
- 500 g gemengde zeevruchten
- handje basilicum, kleingesneden
- handje oregano, kleingesneden
Bereiden
Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de ui en knoflook even aan.
Roer de wijn, tomatenpuree, tomaten en ketchup erdoor en laat 10 minuten sudderen.
Schep de zeevruchten en de kruiden erdoor en laat deze nog ca. 5 minuten meestoven. Serveer met luiguine of maak er lasagne van.
Kookboek
Het recept 'Pastasaus: alla marinara' is afkomstig uit het kookboek...
100 Pastasauzen
Thea Spierings
Pasta is de ideale maaltijd. Makkelijk met een snelle saus doordeweeks, bijzonder als je het zelf maakt en serveert tijdens een diner en perfect met een saus uit de... lees verder
© Caplan BooksPastasaus tips
Reacties op dit recept
- Arjen Zelfs de kinderen zaten te smullen...