Pastasaus: paddenstoelensaus
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 500 g paddenstoelen, in vieren
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, kleingesneden
- 100 ml droge witte wijn
- 200 ml room
- 100 ml bouillon
- handvol verse kruiden (zoals bieslook, basilicum en peterselie), fijngehakt
- 2 lente-uitjes, in ringetjes
- 2 eetlepels truffelolie
Bereiden
Verwarm de olie in een pan en bak de paddenstoelen, ui en knoflook even aan.
Giet er de wijn, room en bouillon door en laat een paar minuten zachtjes koken.
Schep er de kruiden, lente-ui en truffelolie door en breng op smaak met zout en peper uit de molen. Lekker met zelfgemaakte tagliatelle.
Kookboek
Het recept 'Pastasaus: paddenstoelensaus' is afkomstig uit het kookboek...
100 Pastasauzen
Thea Spierings
Pasta is de ideale maaltijd. Makkelijk met een snelle saus doordeweeks, bijzonder als je het zelf maakt en serveert tijdens een diner en perfect met een saus uit de... lees verder
© Caplan Books