Kaasbouillon met bleekselderij

2 personen
bereiden

waardering 7,6obv 11 waarderingen

Bevat per portie

90 kcal
3 g eiwit
8 g vet
2 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 bouillontablet
  • 2 stengels bleekselderij, in dunne plakjes
  • ½ pakje verse roomkaas à 125 g
  • 5 sprietjes bieslook, fijngeknipt

Bereiden

Breng 500 ml water met het bouillontablet en de bleekselderij aan de kook. Kook de bleekselderij in ca. 4 minuten zachtjes gaar.

Voeg de verse roomkaas toe en laat deze al roerend smelten. Schep de kaasbouillon in twee borden en strooi het bieslook erover. Lekker met kaasstengels.

Het recept 'Kaasbouillon met bleekselderij' wordt je aangeboden door . Beeld: Anna Pustynnikova | Shutterstock.com

Bouillon tips