Lichte gazpacho
- 1 persoon
- 10 min
- waardering 8
- Voorgerecht
- Spaans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 75 g komkommer, in kleine stukjes
- 75 g rode paprika, in kleine stukjes
- ½ ui, fijngesnipperd
- ½ teentje knoflook, fijngehakt
- 100 g gepelde tomaten uit blik, uitgelekt
- 1 koffielepel azijn
Bereiden
Doe de komkommer, de paprika, de ui, de knoflook, de tomaten en de azijn in een kom. Breng op smaak met peper en zout.
Dek de kom af met plasticfolie en zet een nacht in de koelkast.
Mix de soep glad met een staafmixer of in de blender en breng eventueel op smaak.
Zet koel weg tot net voor het opdienen.
Extra benodigd
Staafmixer of blender
Kookboek
Het recept 'Lichte gazpacho' is afkomstig uit het kookboek...
Mijn slankprogramma
Jean-Michel Cohen
Afslanken hoeft geen synoniem te zijn van jezelf uithongeren en je gefrustreerd voelen. Gelukkig sta je er niet alleen voor en staat dr. Cohen klaar om je te coachen... lees verder
© Standaard Uitgeverij