Knolselderijsoep recepten
-
tip Knolselderijsoep
Gevogelte, 35 min 8,1
-
tip Fluweelzachte knolselderijsoep
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Knolselderijsoep met appel en tamme kastanje
Vegetarisch, 35 min 7,5
-
Knolselderijsoep met donker bier
Gevogelte, 30 min 7,5
-
Knolselderijsoep met ei en bleekselderij
Gevogelte, 35 min 7,5
-
Knolselderijsoep met krokante bacon
Vlees, 45 min 7,5
-
Knolselderijsoep met spruitjes en spekjes
Vlees, 50 min 7,8
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Zie ook
Knolselderijsoep
Breng 1 liter kippenbouillon aan de kook. Fruit 1 gesnipperd uitje en 200 g in blokjes gesneden knolselderij in 30 g hete boter en schenk de hete bouillon erbij. Voeg 100 g in plakjes gesneden champignons toe en laat de groenten in ca. 15 minuten in de bouillon gaar koken. Roer 2 eierdooiers door 125 ml room en roer er een scheut hete soep door. Roer het mengsel daarna, van het vuur af, door de rest van de soep tot deze licht gebonden is. Breng de knolselderijsoep op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
[ Bron: 'Margriet kookboek' ]
[ Beeld: Simone van den Berg | Shutterstock.com ]