Maïssoep recepten
-
tip
Romige maïssoep
Gevogelte, 25 min 8,3
-
tip
Zoete maïssoep met eieren
Vegetarisch, 20 min 7,8
-
Corn chowder met cheddar
Vegetarisch, 50 min 8,5
-
Dikke soep van flespompoen en maïs
Vegetarisch, 40 min 7,5
-
Koude maïssoep met rode paprika
Vegetarisch, 20 min 8,3
-
Maischowder met bloemkool
Vegetarisch, 45 min 8,5
-
Maissoep
Vegetarisch, 20 min 8,5
-
Maïssoep met kipfilet en geroosterd brood
Gevogelte, 40 min 7,5
-
Maïssoep met naanbrood
Vegetarisch, 40 min 8,5
-
Maïssoep met quinoa en avocadocrème
Gevogelte, 50 min 7,8
-
Thaise groene maïssoep
Vegetarisch, 60 min 7,5
Maïssoep
Verwarm 1 liter kippenbouillon met 1 blik maïskorrels. Roer 2 eetlepels maïzena met een paar lepels water tot een papje en voeg aan de bouillon toe. Roer het stijfgeklopte eiwit van 1 ei langzaam beetje voor beetje door de soep. Serveer de maïssoep met 100 g in blokjes gesneden gerookte of gekookte ham.
[ Beeld: Stolyevych Yuliya | Shutterstock.com ]