Perzikwaaier met Roquefortcrème

2 personen
bereiden

waardering 7,2obv 6 waarderingen

Bevat per portie

270 kcal
6 g eiwit
22 g vet
11 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 50 g Roquefort
  • 75 ml slagroom
  • 2 halve perziken (pot of blik)
  • 2 halve walnoten

Bereiden

Pureer de Roquefort in de keukenmachine met 2 eetlepels slagroom. Klop de rest van de slagroom stijf en spatel deze luchtig door de Roquefort. Doe de Roquefortcrème over in een spuitzak met een grove kartelmond.

Dep de perzikhelften droog met keukenpapier en snijd ze in waaiers. Leg de perzikwaaiers iets uitgespreid op twee bordjes en spuit er een flinke toef Roquefortcrème naast. Garneer de crème met een halve walnoot. Lekker met vers geroosterde toast.

Extra benodigd

Keukenmachine, spuitzak

Het recept 'Perzikwaaier met Roquefortcrème' wordt je aangeboden door . Beeld: Nitr | Shutterstock.com

Overige toetjes tips