Nachos met Goudse kaas en gember
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 150 g nachochips
- 100 g stemgember, grof gehakt
- 100 g belegen Goudse kaas, in plakjes
Bereiden
Verwarm de ovengrill voor op 200 °C.
Verdeel de nachochips over een bakplaat, strooi de gember erover. Snijd de plakken kaas in reepjes en verdeel ze over de nachochips. Plaats de bakplaat zo dicht mogelijk onder de grill tot de kaas gesmolten is en serveer direct.
Het is ook lekker om maïskorrels, stukjes tomaat en wat fijngesneden lente-ui mee te grillen. Leg dit eerst op de nachochips en dan de kaas.
Kookboek
Het recept 'Nachos met Goudse kaas en gember' is afkomstig uit het kookboek...
Kook ook - Studenten
diverse auteurs
'Kook ook Studenten' is het ideale cadeau voor een kind dat op kamers gaat. Met handige budgetrecepten voor doordeweeks, gezonde meeneemlunches voor naar... lees verder
© Inmerc