Quesadilla's met maïs en avocado
bereiden
Ingrediënten
- 5 teentjes knoflook
- olijfolie
- een blikje maïs van 325 g
- 2 avocado's
- cheddar
- 4 grote tarwebloemtortilla's
Bereiden
Snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak tot de knoflook zacht is.
Giet het blik maïs af en zet dit apart. Schep het vruchtvlees van de avocado in een kom en prak het fijn. Rasp de cheddar.
Zet een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Leg hier een tortilla in en vul het met de knoflook, avocado en wat maïs. Besmeer alleen de ene helft van de tortilla. Bestrooi met wat geraspte kaas.
Vouw de tortilla dubbel en bak tot de onderkant mooi bruin is (ongeveer 2 minuten) en draai de quesadilla dan om en bak de andere kant nog eens 2 minuten. Leg het op een bord.
Herhaal dit met de rest van de tortilla's. Snijd iedere tortilla door de helft en dien op.
Kookboek
Het recept 'Quesadilla's met maïs en avocado' is afkomstig uit het kookboek...
Mob Veggie
Ben Lebus
'Mob Veggie' is het ultieme vegetarische kookboek, met alles wat je nodig hebt om perfecte vegetarische gerechten te maken. Je zult nooit meer worstelen met een veggie of vegan alternatief voor je vrienden die geen vlees eten, in dit boek vind je het
... lees verder © Citrus