Tomaat-koriander quesadilla
- 4 personen
- 15 min
- waardering 7,5
- Hapje
- Mexicaans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 4 tortilla's (homemade of kant-en-klaar)
- 140 g belegen Goudse kaas, geraspt
- 1 blik gepelde tomaten (400 g), uitgelekt en grof gesneden of tomatenblokjes uit blik
- 4 eetlepels verse koriander, grof gehakt
- 2 lente-uitjes, in niet te dunne ringetjes gesneden
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Strooi de helft van de kaas over 2 tortilla's. Verdeel daarover de tomaat, bestrooi deze eventueel met zout en peper. Verdeel daarover de koriander, lente-ui en de resterende kaas.
Dek af met de 2 overige tortilla's, druk ze met de handen zachtjes aan, leg ze op een bakplaat en bak ze ca. 5 minuten in het midden van de oven.
Snijd de quesadilla's met een pizzasnijder in puntjes.
Kookboek
Het recept 'Tomaat-koriander quesadilla' is afkomstig uit het kookboek...
Kook ook - Gezonde snacks
diverse auteurs
Geen tijd of zin om te koken? Maar toch gezond eten? In 'Kook ook - Gezonde snacks' vind je de oplossing! Er zijn snelle maaltijden voor bij de tv, tussendoortjes... lees verder
© Kosmos Uitgevers