Wraps met kip, paprika en rucola
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 rode paprika's
- 4 kipfilets
- 3 eetlepels olijfolie
- 3 eetlepels balsamicoazijn
- 8 zachte tortilla's
- 1 theelepel mosterd (of mayonaise of ketchup)
- 1 handje rucola
Bereiden
Snijd de paprika's in dunne reepjes. Snijd de kipfilets in repen.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en braad de kip 2 minuten op hoog vuur. Voeg de paprika toe en laat alles op matig vuur 5 minuten garen. Schenk aan het einde van de bereidingstijd de azijn over het mengsel en roer 1 minuut op hoog vuur.
Bestrijk de tortilla's met de mosterd en verdeel het kip-paprikamengsel erover. Voeg enkele blaadjes rucola toe en rol elke tortilla op als een hoorntje.
Kookboek
Het recept 'Wraps met kip, paprika en rucola' is afkomstig uit het kookboek...
Het Larousse snel klaar kookboek
diverse auteurs
Een super praktisch kookboek waar je geen keukenprins of -prinses voor hoeft te zijn! Alle gerechten - klassiek of origineel - bereid je met maximaal 3 tot 5
... lees verder © Uitgeverij Lannoo