Wraps met kip, paprika en rucola

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7,7
  • Lunchgerecht
  • Overige keukens
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 2 rode paprika's
  • 4 kipfilets
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels balsamicoazijn
  • 8 zachte tortilla's
  • 1 theelepel mosterd (of mayonaise of ketchup)
  • 1 handje rucola

Bereiden

Snijd de paprika's in dunne reepjes. Snijd de kipfilets in repen.

Verhit de olijfolie in een koekenpan en braad de kip 2 minuten op hoog vuur. Voeg de paprika toe en laat alles op matig vuur 5 minuten garen. Schenk aan het einde van de bereidingstijd de azijn over het mengsel en roer 1 minuut op hoog vuur.

Bestrijk de tortilla's met de mosterd en verdeel het kip-paprikamengsel erover. Voeg enkele blaadjes rucola toe en rol elke tortilla op als een hoorntje.

Kookboek

Het recept 'Wraps met kip, paprika en rucola' is afkomstig uit het kookboek...

Het Larousse snel klaar kookboek

diverse auteurs

Een super praktisch kookboek waar je geen keukenprins of -prinses voor hoeft te zijn! Alle gerechten - klassiek of origineel - bereid je met maximaal 3 tot 5... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Wraps recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!