Garnalencocktails
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 60 g zeer romige mayonaise
- 2 theelepels tomatenpuree
- scheutje tabasco
- ¼ theelepel worcestersaus
- 2 theelepels slagroom
- ½ theelepel citroensap
- 24 gekookte grote garnalen
- 4 blaadjes sla, fijngesneden
- schijfjes citroen, voor erbij
Bereiden
Meng de mayonaise, tomatenpuree, tabasco, worcestersaus, slagroom en het sap in een kom.
Pel de garnalen, maar laat bij 8 de staart intact. Trek voorzichtig vanaf de kop de donkere ader uit de rug van elke garnaal.
Verdeel de sla over vier glazen. Doe de garnalen zonder staart in de glazen en sprenkel de saus erover. Hang 2 garnalen met staart over de rand van elk glas en geef er schijfjes citroen bij.
Kookboek
Het recept 'Garnalencocktails' is afkomstig uit het kookboek...
Voorgerechten
diverse auteurs
In dit boek vind je het ideale voorgerecht, of je nu een soep of een salade wilt serveren, een pastagerecht of een hartige taart. Van eenvoudig en informeel... lees verder
© De Lantaarn