Panini met gerookte zalm en geitenkaas
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
310 kcal
Ingrediënten
- 1 stokbrood of focaccia
- 2-3 eetlepels verse groene pesto
- 100 g gerookte zalm of heilbot
- 1 rolletje geitenkaas van 100 g, in plakjes
- 2 kleine tomaten, in plakjes
- 1 bosuitje, in flinterdunne ringetjes
- 4 blaadjes verse basilicum
Bereiden
Snijd het stokbrood of de focaccia in vieren en snijd de stukken open. Bestrijk de snijvlakken dun met pesto en beleg de onderkanten met zalm, geitenkaas en tomaat. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper boven. Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop. Leg de broodjes tussen een hete contactgrill en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin.
Het recept 'Panini met gerookte zalm en geitenkaas' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau
Gerookte zalm tips
Reacties op dit recept
- cisca Een overheerlijk broodje. Makkelijk te maken.