Panini met gerookte zalm en geitenkaas

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,9
  • Lunchgerecht
  • Italiaans
  • Vis

bevat per portie

  • 310 kcal

Ingrediënten

  • 1 stokbrood of focaccia
  • 2-3 eetlepels verse groene pesto
  • 100 g gerookte zalm of heilbot
  • 1 rolletje geitenkaas van 100 g, in plakjes
  • 2 kleine tomaten, in plakjes
  • 1 bosuitje, in flinterdunne ringetjes
  • 4 blaadjes verse basilicum

Bereiden

Snijd het stokbrood of de focaccia in vieren en snijd de stukken open. Bestrijk de snijvlakken dun met pesto en beleg de onderkanten met zalm, geitenkaas en tomaat. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper boven. Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop. Leg de broodjes tussen een hete contactgrill en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin.

Bron

Het recept 'Panini met gerookte zalm en geitenkaas' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Gerookte zalm recept tips

Reacties op dit recept

  • ciscaEen overheerlijk broodje. Makkelijk te maken.

    reageren