Oesters met pestoboter
- 24 stuks
- 10 min
- waardering 7,5
- Hapje
- Italiaans
- Vis
Ingrediënten
- 125 g zachte boter
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels grof gescheurd vers basilicum
- 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
- 24 oesters, op een schelp
Voorbereiden
Meng voor de pestoboter de boter, het citroensap en het basilicum tot een glad geheel. Schep de pijnboompitten erdoor en zet de boter afgedekt in de koelkast tot hij stevig is.
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de pestoboter over de oesters. Bak ze 5 minuten tot de boter smelt en de oesters goed heet zijn.
Kookboek
Het recept 'Oesters met pestoboter' is afkomstig uit het kookboek...
Tapas
diverse auteurs
Tapas zijn kleine hapjes waarmee u een heerlijke maaltijd kunt samenstellen of serveren op een feestje. Van de Mediterranee tot Azië of het Midden-Oosten, in dit... lees verder
© De Lantaarn