Tartaar van rode tonijn met kervel
- 1 persoon
- 20 min
- waardering 7,8
- Hoofdgerecht
- Frans
- Vis
Ingrediënten
- 150 g rode tonijnfilet (of zwaardvis)
- 2 scheutjes olijfolie
- 1 handje kappertjes
- 1 eetlepel fijngehakte sjalot
- sap van 1 citroen
- 2 takjes kervel, gehakt
Bereiden
Snijd de visfilet in repen en daarna in blokjes.
Schep in een mengkom alle ingrediënten met een snufje zout voorzichtig door elkaar.
Serveer het tartaarmengsel met behulp van een serveerring in een cirkel of schep het zo op het bord. Dien op met friet en sla.
Kookboek
Het recept 'Tartaar van rode tonijn met kervel' is afkomstig uit het kookboek...
Tartaar van het mes
Jean-Guillaume Dufour
Rauw of even aangebakken: tartaargerechten zijn een echte delicatesse. Alle recepten in dit boek zijn afkomstig van de Parijse restaurantketen Les Tontons... lees verder
© Good Cook