Tonijntartaar met venkel en limoen
- 4 personen
- 15 min
- waardering 8,3
- Voorgerecht
- Frans
- Vis
Ingrediënten
- 200 g tonijn, in heel kleine blokjes
- 4 eetlepels venkelhart, in blokjes van ½ cm
- 2 eetlepels lente-uitjes, in kleine ringetjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel sesamolie
- sap van 1 limoen
- gekiemde zaden
Bereiden
Meng de tonijn met het venkelhart, de lente-uitjes, de olijfolie, de sesamolie en het limoensap. Voeg zout toe volgens de smaak.
Voeg er de limoen net voor het opdienen aan toe. Werk af met gekiemde zaden.
Kookboek
Het recept 'Tonijntartaar met venkel en limoen' is afkomstig uit het kookboek...
Stijlvol dineren, lekkere glaasjes die inspireren
Malika Hamza & Martine Fallon
Glaasjes maken van een maaltijd alleen, met twee, met familie of vrienden een waar visueel en zintuiglijk feest. Glaasjes... lees verder
© Uitgeverij Lannoo