Tonijntartaar met venkel en limoen

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 8,3
  • Voorgerecht
  • Frans
  • Vis

Ingrediënten

  • 200 g tonijn, in heel kleine blokjes
  • 4 eetlepels venkelhart, in blokjes van ½ cm
  • 2 eetlepels lente-uitjes, in kleine ringetjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel sesamolie
  • sap van 1 limoen
  • gekiemde zaden

Bereiden

Meng de tonijn met het venkelhart, de lente-uitjes, de olijfolie, de sesamolie en het limoensap. Voeg zout toe volgens de smaak.

Voeg er de limoen net voor het opdienen aan toe. Werk af met gekiemde zaden.

Kookboek

Het recept 'Tonijntartaar met venkel en limoen' is afkomstig uit het kookboek...

Stijlvol dineren, lekkere glaasjes die inspireren

Malika Hamza & Martine Fallon

Glaasjes maken van een maaltijd alleen, met twee, met familie of vrienden een waar visueel en zintuiglijk feest. Glaasjes... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Tonijntartaar recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!