Ceviche van zalm met mango
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 zalmfilet van ca. 300 g
- 1 rijpe mango
- het sap van 1 sinaasappel
- het sap van ½ grapefruit
- het sap van 1 limoen
- preischeuten (kiemen)
- sesamzaad
- olijfolie
Bereiden
Snijd de zalmfilet in plakken van 4 mm. Schil de mango en snijd hem in plakken. Verdeel de plakken over vier borden. Schik de plakken vis naast de mango. Meng het sap van de sinaasappel, de grapefruit en de limoen en giet dit over de zalm en de mango.
Verdeel de preischeuten over de borden en bestrooi met sesamzaad. Breng op smaak met zout en peper en een scheut olijfolie.
Kookboek
Het recept 'Ceviche van zalm met mango' is afkomstig uit het kookboek...
Ceviche
Fiona Taïeb
Met dit kookboek leer je de perfecte ceviche te bereiden. Ceviche van zalm, makreel, sardine, tonijn, dorade, zeebaars, griet en schelvis; het staat er allemaal in.... lees verder
© Good Cook