Carpaccio van ossenhaas met spaghetti van asperges
bereiden
Ingrediënten
- 200 g ossenhaas
- 4 geschilde witte en groene asperges
- 6 eetlepels olijfolie
- ½ bosje bieslook, fijngehakt
Bereiden
Snijd de ossenhaas in vier stukken van 50 g en leg ze tussen twee laagjes huishoudfolie. Sla de ossenhaas plat met een vleeshamer of een steelpan met dikke bodem. Maak het vlees zo dun mogelijk.
Snijd de asperges met een dunschiller in lange linten; schil van de onderkant naar de kop toe.
Bestrijk de ossenhaas met olijfolie. Bestrooi het vlees vervolgens naar smaak met peper en zout.
Schep in een kom de aspergelinten om met olijfolie, peper en zout. Leg een handje van deze 'spaghetti' op de carpaccio en bestrooi het geheel met bieslook.
Kookboek
Het recept 'Carpaccio van ossenhaas met spaghetti van asperges' is afkomstig uit het kookboek...
Asperges, het witte goud
Hans den Engelsen
Als u de recepten in dit boek eenmaal heeft gezien en gemaakt, weet u waarom de asperge wel de 'koningin der groenten' wordt genoemd. Door de verfijnde smaak zijn
... lees verder © De Lantaarn